PersonaleINFO

<p>SIDEN ER UNDER OPBYGNING... ALT ER IKKE TILFØJET</p>
På denne side kan du som ansat ved Børnenes Friskole finde informationer som Google Drive mapper, Kalendere og kontaktinformation i tilfælde af akutte nedbrud, fejl eller forslag til forbedring af dette site og hvilke oplysninger, der kunne være relevante for dig som ansat.
Klasse specifikke mapper
Mapper til klasserne, vil blive synkroniseret og delt med dig, efter du er blevet tilmeldt en klasse igennem edulife.boernenesfriskole.dk - Dette site er styret igennem firmaet Wizkids, og fejl herpå skal henvendes til IT-ansvarlige, så denne kan tage kontakt til Wizkids.
Kalendere

COMING SOON TO A WEBSITE NEAR YOU

Skolens IT-ansvarlige:
  • Mads Bøtker Andersen, 25år
    Datamatiker Studerende
    mads4972@boernenesfriskole.dk
    +45 28 94 44 39

Denne står for vedligehold af disse infosites, skolens website, projektorer, printere etc. på skolen.

Per. 1. September 2017 står den IT-ansvarlige stærkt sammen med den nye sekretær Kamma, som vil blive lært op i at kunne afhjælpe småproblemer i den daglige drift.