PersonaleINFO

På denne side kan du som ansat ved Børnenes Friskole finde informationer som Google Drive mapper, Kalendere og kontaktinformation i tilfælde af akutte nedbrud, fejl eller forslag til forbedring af dette site og hvilke oplysninger, der kunne være relevante for dig som ansat.
Klasse specifikke mapper
Mapper til klasserne, vil blive synkroniseret og delt med dig, efter du er blevet tilmeldt en klasse igennem https://edulife.boernenesfriskole.dk - Dette site er styret igennem firmaet Wizkids, og fejl herpå skal henvendes til IT-ansvarlige, så denne kan tage kontakt til Wizkids.
BøF Booking

Book computerne:
booking.boernenesfriskole.dk

Det nye Unilogin

Informationsside om det nye Unilogin:

Firstclass - Det gamle Intern Holdøje:
Desværre kunne beskederne ikke eksporteres på en elegant måde, men de er her. (Kræver personale login):

Skolens IT-ansvarlige:
  • Tenna Boeriis Rasmussen
    tenn1743@boernenesfriskole.dk
    +45 29 42 32 95

Denne står for vedligehold af disse infosites, skolens website, projektorer, printere etc. på skolen.

Indrapportering